27 Feb 2011

Nampak benor nipunyee... alahai usop...Usiennnnnn..

Assalamualaikum...

                    Semalamnya.. abah ada menerima update dari cik Tahir... ni haa berkaitan dengan game under 21 Liga Penang.. Comfirm la.. kita akan bermain dalam liga tersebut ja... masalah?? erk ada jugak rasanya .. tentang transport nanti abah akan usahakan tengok dengan pentadbiran.. kalo ada .. adalah.. kalo takda.. maknanya terpaksala berkorban cam biasa... dalam - dalam sembang tu  cik tahir dah pergi ke cabutan undi kumpulan.. so tak da masalah.. cuba tengok breakdown kat bawah ni:

Mens Divisions: PSP, Han Chiang, Free School dan satu lagi tak ingat..

Womens Divisons: PSP, Abdullah Munyi, Panthers, Sg Nibong ( dulu team cikgu Ikbal)

dari segi analisis yg abah buat sepintas lalu, kelihatannya lelaki laluan mencabar sebab rekod pertemuan dengan Hanchiang.. begitu juga Free School.. lelaki terpaksa membuat persediaan rapi dari segi batting..

wanita.. kelihatannya laluan mudah tetapi.. perlu diingat keupayaan pasukan scorpio bagi musim ini belum diuji sepenuhnya.. kebimbangan abah adalah dari segi mental dan ketahanan fizikal player.. nampak lembut mcm agar2.. koordinasi juga penting nampak tak seimbang... ini bahaya buat team kita keseluruhannya....

Apapun... hoppe for the best.. kita jumpa masa latihan.. harini abah tak sihat sangat balik dari sana .. demam sikit.. tapi takpa.. petang2 karang abah InsyaAllah pergi train korg..  see u..

Wassalam.... abah..

My Kids... Cricketers...

Abah @ langkawi 2011

Latest news for scorpio

Assalamualaikum...

                  Alhamdulillah.... baru ja abah balik dari program di langkawi... banyak jugak.. pengalaman baru dan ilmu yang abah  juga kawan2 korg dapat disana.. oppss. nanti lah abah story,,, tapi latest nes yg abah dat jap tadi dari cik tahir....

                               
            Rabu ni.....  boys ada frendly game ngan Penang free School.. tempat sarang kita laa.. so.. apa2 cerita.. esok petang time training kita meeting jap ok...

 Wassalam... abah...

22 Feb 2011

To..My KiDs.!!


MySpace Widgets

Yo..Scorpio.. Khabarnya lagiiiiiiiiiiiiiiiii.....

Latest News....
         
                      Khabarnya PSP dan Sek Teknik Balik Pulau akan menganjurkan pertandingan 4 Penjuru Sofball pada 2  april 2011..SaPa nak JOIN??????
Assalamualaikum.... dear brothers and sisters..


Just want to update a few things;


1.  Penang Softball Association will organize Penang Softball League 2011 under 21,  golden opportunities for those who can perform well and excellence..to be  state player for SUKMA 2011.


2.  MSP 2011.. according to encik Lotfi.. PPD will organize the game  2 weeks after final  exam.. means that u all need to stayback to continue with centralized training...:-D


3. According to our beloved pegawai sukan mr majid... MSP team seated at 4th placed on last tournament at Indonesia... so.. who cares??? Scorpio Penang???? of courselahhhh... no 1... no 1.. bro hehehe


any more info... just wait.. lu ingat wa kepoh punya org mau carik berita ka.... adios bro..adios

20 Feb 2011

Mimpi..........

Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan, pergilah ke tempat-tempat kamu ingin pergi. Jadilah seperti yang kamu inginkan, kerna kamu hanya memiliki satu kehidupan dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal yang ingin kamu lakukan

Abah @ Indonesia.. In Memory to JPP 2008

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Followers

Abah & Mimie...

Daisypath Anniversary tickers